Pacalit de horoscop

Parca ar fi numai unul?! Dar, ce sa-i faci, el a recunoscut. Un francez s-a simtit jignit de zicerile unui horoscop publicat in luna mai a.c. si a dat in judecata revista cerand despagubiri de 51 euro. In declaratia depusa la tribunal, acesta se prezinta drept un „cap de familie serios si responsabil” si apreciaza drept jignitor faptul ca i se atribuie „emotii adolescentine” si i se pune sub semnul intrebarii „nevoia de a construi ceva solid”. Francezul incepe sa se trezeasca din amorteala filozofiilor de 2 lei, nici macar grei.

Cand se vor trezi si altii, de pe la noi ??

Imi amintesc de ziua in care intreband un redactor sef de televiziune la Bucuresti cine semneaza horoscopul, acesta mi-a raspuns: Eu. – Si le ai? -Ei le am. Dar ce importanta are, omul crede!;

Despagubiri de 51 euro ? La cata minciuna e si 510 e putin.

Catalin Dupu

www.catalindupu.4t.com

Crestin.ro

Biblia spune urmatoarele:

Deuteronom 18:10 Sa nu fie la tine nimeni care sa-si treaca pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care sa aiba mestesugul de ghicitor, de cititor in stele, de vestitor al viitorului, de vrajitor,

Deuteronom 18:14 Caci neamurile acelea pe care le vei izgoni, asculta de cei ce citesc in stele si de ghicitori; dar tie, Domnul, Dumnezeul tau, nu-ti ingaduie lucrul acesta.

Ieremia 27:9 De aceea, sa n-ascultati pe proorocii vostri, pe ghicitorii vostri, pe visatorii vostri, pe cititorii vostri in stele, si pe vrajitorii vostri, care va zic: Nu veti fi supusi imparatului Babilonului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *