Este ziua lui Isus!


 DETALII ARTICOL


Succesul fara Dumnezeu este faliment !
adaugat la data 2005-06-01

Succesul fara Dumnezeu este faliment !

Dumnezeu te iubeste !

In Evanghelia dupa Matei la cap. 11:28-30 Domnul Iisus are o invitatie plina de dragoste pentru toti oamenii: "Veniti la Mine toti cei truditi si impovarati si Eu va voi da odihna. Luati jugul Meu asupra voastra si invatati de la Mine caci Eu sunt bland si smerit cu inima si veti gasi odihna pentru sufletele voastre. Caci jugul Meu este bun si sarcina Mea este usoara."
2 Petru 3:9 "Domnul nu intarzie in implinirea fagaduintei Lui, cum cred unii, ci are o indelunga rabdare pentru voi si doreste ca nici unul sa nu piara ci toti sa vina la pocainta."
1 Corinteni 5:20 "Noi dar suntem trimisi imputerniciti ai lui Hristos, si ca si cum Dumnezeu ar indemna prin noi va rugam fierbinte in Numele lui Hristos:
Impacati-va cu Dumnezeu !


"Ce n-ai da tu, sa poti odata
Intoarce vremea inapoi
Zadarnic, lupti cu valu-n spume !
Zadarnic, strangi comori si nume !
Cu pumnii goi, tu pleci din lume
Cu pumnii goi."
Costache Ioanid


Matei 9:6 "Sa stiti ca Fiul Omului are putere pe pamant sa ierte pacatele".
Matei 16:26 "Si ce-ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul ! sau ce-ar da un om in schimb pentru sufletul sau ?
Ioan 3:16 "Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul lui Fiu pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica".
Marele ganditor si istoric, al timpurilor noastre Nicolae Iorga spunea: "Taina existentei umane nu sta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti"
"Dintre toate cartile lumii Biblia este cartea, care da cel mai bun raspuns pentru cine vrea sa afle rostul vietii". In Evanghelia dupa Marcu la cap. 1:15 Domnul Iisus spunea: "S-a implinit vremea si Imparatia lui Dumnezeu este aproape. Pocaiti-va si credeti in Evanghelie".
Pocainta - inseamna schimbarea felului de a gandi, schimbare de comportament, parere de rau, recunoasterea unui trecut pacatos, renuntare la pacat, sa nu mai fii ceea ce ai fost pana acum, intoarcere la Dumnezeu, schimbare din interior spre exterior. Marturisirea tuturor pacatelor numai lui Dumnezeu.
Pasul final - Romani 10:9-10: "Daca marturisesti deci cu gura ta pe Iisus ca Domn si daca crezi in inima ta ca Dumnezeu l-a inviat din morti vei fi mantuit. Caci prin credinta din inima se capata neprihanirea si prin marturisirea cu gura se ajunge la mantuire".
Crestin - inseamna urmas a lui Iisus Hristos.
Mantuit - justificat, iertat, eliberat de pacat.
Evanghelie - Vestea Buna a lui Dumnezeu pentru oameni. - este relatarea efortului lui Dumnezeu de a se revela pe Sine in Fiul Sau - Iisus Hristos.
Har - dar nemeritat favoarea lui Dumnezeu, dragostea lui Dumnezeu fata de oameni.
Credinta - Evrei 11:1 "Este o incredere neclintita in lucrurile nadajduite, o puternica incredintare despre lucrurile care nu se vad. Sa te increzi numai in Iisus pentru viata vesnica."
Pacat - zid, bariera, faradelege despartire de Dumnezeu, tinta gresita, o viata fara de Dumnezeu.

Cele cinci sigurante crestine care trebuie sa le aiba fiecare om de sub soare:
1. Siguranta iertarii pacatelor 1 Ioan 1,9
2. Siguranta mantuirii 1 Ioan 5:11-13
3. Siguranta rugaciunii ascultate Ioan 16,24
4. Siguranta calauzirii Proverbele 3:5-6
5. Siguranta biruintei 1 Corinteni 10:13


Concluzie: Pocainta = in viata unui om, este, cel mai important, lucru de la nastere la mormant. "Fara ea nici un om nu poate intra in Imparatia lui Dumnezeu."
A te ruga inseamna a sta de vorba cu Dumnezeu. Dumnezeu iti cunoaste inima si nu este preocupat atat de mult de cuvintele tale, cat de atitudinea inimii tale. Iata un model de rugaciune:
"Doamne Isuse am nevoie te Tine, iti multumesc ca ai murit pe cruce pentru pacatele mele. Iti deschid usa inimii mele si Te primesc ca Domn si Mantuitor. Iti multumesc ca mi-ai iertat pacatele si mi-ai dat viata vesnica. Ia in stapanire viata mea si fa din mine persoana pe care Tu o doresti."
Important: Daca doriti sa primiti gratuit o Biblie, un Nou Testament (Psalmii), reviste si carti crestine pentru copii, tineri familisti si varstnici, va rugam scrieti la:

Ionel Butnariu - O.P.4 C.P.55
Suceava 5800 - Romania
Candidat independent pentru Camera Deputatilor la
alegerile generale din Noiembrie 2000

P.S. Asteptam impresii, sugestii, intrebari, obiectii si propuneri de la dumneavoastra iubiti prieteni la:

e-mail: Ionel_Butnariu@yahoo.com

  MENIU PRINCIPAL


  RESURSE GRATUITE


  GALERIE FOTO

Dimineata

  RECOMANDARI  RETEA SITE-URI


  PARTENERI
  STATISTICI SITE
 » total afisari: 3953895
 » vizite unice: 423025
 » vizitatori online: 1

  DIVERSE/PROMO
 
gradinita crestina Samariteanul